fbpx

Albania: The 24 participants of the 55th Festivali i Këngës

by Michalis Vranis 1,669 views

The wait is over as the 24 participants of the 55th Festivali i Këngës has been revealed by RTSH!

Once again the 24 acts which will participate at the Festivali i Këngës have been revealed by the broadcaster. Familiar names at the festival like Linda Halimi (3rd 2015), Flaka Krelani (2016) as well as Dilan Reka and Rezarta Smaja are forming the list of the participants. Furthermore, the X Factor winner Edea Demaliaj and the runner-up Xhesika Polo make the line up even stronger.

The 24 Participants (alphabetical order)

 1. Albulena Jashari – Fjalët ia lë zemrës
 2. Classic Boys – Dashuria për jetën
 3. Dilan Reka – Mos harro
 4. Edea Demaliaj – Besoj në ëndrra
 5. Edona Vatoci – Mirëmëngjës
 6. Elson Braha – Edhe një herë
 7. Erlind Zeraliu – Dhimbja e gëzimit
 8. Fabiola Agalliu & Agnesa Çavolli – Shkon e vjen
 9. Festina Mejzini – Atje lart
 10. Flaka Krelani – S’dua t’flas
 11. Franc Koruni – Macka
 12. Genc Salihu – Këtu
 13. Linda Halimi – World
 14. Linda Rukaj – Vija e lumit
 15. Lorela – Me ty
 16. LYNX – Sot
 17. Luka & Serxhio Hajdini – Koha plaket
 18. Neki Emra – Dashuri dhe urrejtje
 19. Orges Toçe – Shi diamantësh
 20. Rezarta Smaja – Pse prite gjatë
 21. Tiri – Më zgjo
 22. Yll Limani – Shiu
 23. XUXI – Metropol
 24. Xhesika Polo – Eva jam unë

As is tradition, FiK is set to take place in the month of December where it is expected that a total of 3 shows will take place; 2 semi-finals and the Grand Final. Dates for the Albanian competition will be revealed in due course by the Albanian national broadcaster.

So who is your favourite act?

ESCToday is growing and always looks for new members to join our team! Feel free to drop us a line if you're interested! Use the Contact Us page or send us an email at vacancies@esctoday.com!