Line-up of first Albanian semifinal

by Oliver Rau 242 views

Today, the first of two semifinals of the Albanian preselection Festival I Kenges takes place in Tirana. Marco Brey of the German OGAE fan club is present there and has published the participants list on OGAE Germany's homepage.

The 17 artists of today's semifinal are:

1. Besart Halimi – Loja dashuri
2. Sfinx – Heshtje
3. Rudi – Qyteti im
4. Edmond Mancaku – Ish dashuri dhe jo mëkat
5. Aurel Thëllimi – Dhe kur kujtesa
6. Julian Lekocaj – Niki
7. Erinda Dhima – Për ju
8. Edona Llalloshi – Vetëm një puthje
9. Tonin Marku – Sytë e dashurisë
10. Agim Poshka – Nostalgji
11. Evis Mula – Ku ta gjej unë këngën
12. Mateus Frroku – Ti ëngjëll, unë Prometë
13. Era Rusi – Nuk je ëndërr
14. Ermiona Lekbello – Gjysëm ëndërr je o grua
15. Erti Hizmo & Flaka Krelani – Për ty
16. Jo Artid Fejzo – Zhurma e heshtjes
17. Kozma Dushi – Nuk plakën ëndrrat

Erinda Dhima, who has a Greek production team, Edona Llalloshi and Albanian Idols winner Erti Hizmo are tipped to make it to the final this Sunday.

Ingrid Jushi, Mariza Ikonomi & Leonard Gjata, Anjeza Shahini, Kujtim Prodani and Miriam Cani (Preluders) are some of the 17 participants of tomorrow's second semifinal. A full list is expected tomorrow.

ESCToday is growing and always looks for new members to join our team! Feel free to drop us a line if you're interested! Use the Contact Us page or send us an email at [email protected]!