Line-up of second Albanian semifinal

by Oliver Rau 172 views

Today, the second semifinal of the Albanian Festivali i Kënges with 17 contestants takes place in Tirana. The participant's list reads as follows:

1. Eri feat. Perfect Bliss –“Dumbade
2. Sonida Mara – Vjeshtë me ty
3. Armando Dimi – Mall
4. Guximtar Rushani – Lotë dashurie
5. Yllka Kuqi – Të gjeta
6. Pandora – Pritja
7. Denisa Macaj & Entela Zhula – Një ëndërr
8. Sajmir Cili – Hipokriz
9. Luiz Ejlli – Zjarr e ftohte
10. Ingrid Jushi – Po dhe jo
11. Kujtim Prodani – Thera kokën si pa dashur
12. Albëria Hadergjonaj – Ah, sikur kjo jetë…
13. Manjola Nallbani – S'mjafton një jetë
14. Marsida Saraci – Do të doja
15. Anjeza Shahini – Pse ndal
16. Miriam Cani – Shko
17. Mariza Ikonomi & Erion Korini – Edhe fati qan

Anjeza Shahini represented Albania in 2004 with The Image of you and finished 7th. Miriam Cani is a part of the German girlgroup Preluders. Perfect Bliss is a Dutch group.

The final of the Festivali I Kenges takes place tomorrow. The finalists from both semifinals will be announced at a press conference at 11:00 local time on Sunday.

ESCToday is growing and always looks for new members to join our team! Feel free to drop us a line if you're interested! Use the Contact Us page or send us an email at [email protected]!