18 Albanian finalists announced

by roel 144 views

As we already reported earlier, it is very hard to get information from Albania. Our colleagues from OGAE Germany however are in Albania and passed us the list with the 18 finalists of the Albanian Eurovision Song Contest selections.

These are the 18 Albanian finalists, ranked in order of appearance:

01. Kujtim Prodani – Jetën ndryshe e shikoj
02. Redon Makashi – Ndjej
03. Rovena Stefa – Kthehem prap
04. Saimir Braho – Përpara se ti të vish në këtë botë
05. Joe Artid Fejzi – Me ty
06. Tergita Gusta – Me ty, pa ty
07. Marsida Saraçi – Më duaj gjatë
08. Luiz Ejlli – Hëna dhe yjet dashurojnë
09. Juljan Lekoçaj – Do të fal
10. Mariza Ikonomi – Kur dashuron
11. Samanta Karavello – Buzëqeshja
12. Ledina Celo – Nesër shkoj
13. Jonida Maliqi – Frikem se më pëlqen
14. Klajdi Musabelliu – Puthjen nuk ta kam harruar
15. Monika Trungu – Ti më bën të pasur
16. Rosela Gjylbegu & Arber Arapi – Pëshpëritje zemrash
17. Vesa, Teuta & Rona – Flakaresha
18. Ingrid Jushi – Vetëm një natë

According to our colleagues of ogae.de, experts see Ledina Celo as tonight's winner. Mariza Ikonomi (pictured) is considered as the second big favourite. Ingrid Jushi could benefit from her starting position.

The Albanian final takes place tonight around 21.00 CET.

ESCToday is growing and always looks for new members to join our team! Feel free to drop us a line if you're interested! Use the Contact Us page or send us an email at [email protected]!