Albania 2016: Eneda Tarifa – Përrallë [Albanian version]

Kjo përrallë e do
Një shpërblim
Një fund nga ato
Siç vetëm unë e ti dimë

Me shumë lot
Se akoma ka shumë çmenduri
Me shpirt dhe vetëm, vetëm dashuri

Oh ti je ajo ndjenjë
Që unë kam besim
Edhe frikën s’e ndjej

Unë ndaj të dua
Unë të dua
Edhe vdes për ty e harroj për ty
S’ka natë

Unë ndaj të dua
Unë të dua
Edhe vdes për ty e harroj për ty
S’ka natë

Vjen një kohë kur s’të mjafton
Ajo që ke, dhe përfundon
Veten bosh ti e gjen
Dhe aty unë vij tek ty
Është vendi ku shpirti im gjehet

(Oh oh oh oh oh… oh oh oh oh…)
(Oh oh oh oh oh… oh oh oh oh…)
(Oh oh oh oh oh… oh oh oh oh…)
(Oh oh oh oh oh… oh oh oh oh…)

Unë ndaj të dua
Unë të dua
Edhe vdes për ty e harroj për ty
S’ka natë

Unë ndaj të dua
Unë të dua
Edhe vdes për ty e harroj për ty
S’ka natë

ESCToday is growing and always looks for new members to join our team! Feel free to drop us a line if you're interested! Use the Contact Us page or send us an email at vacancies@esctoday.com!

Michalis Vranis

Managing Director

When I first joined the team in 2007 I could never thought that in 2012 I would carry on with the legacy of ESCToday. Addicted to technology and new media I'm here to manage the team bring new ideas and develop them!

Comments: